Vloeibaar Transport

Expert in vloeibaar transportwegvervoer-gs_450

Voor elk transportvraagstuk heeft Van der Linden Transport een passende oplossing. Van der Linden verzorgt onder meer vloeibaar transport. Wij beschikken over de kennis en ervaring om uw lading geheel volgens afspraak af te leveren. Voor vloeibaar transport beschikken wij over speciale tankwagens. Onze tankwagens worden onder meer ingezet door aannemers bij weg- en waterbouw; bijvoorbeeld voor transport van water en slib. Maar wij transporteren ook vloeibaar afval. Voor de agrarische sector bieden wij transport voor onder andere mest afvoer.

DCP_0518

Van der Linden Transport is gevestigd in Barendrecht,
in het zuidelijke deel van de Randstad. Rotterdam en de Europoort zijn voor ons eenvoudig bereikbaar, maar dankzij verschillende uitvalswegen in de buurt zijn onze chauffeurs ook snel in andere delen van het land. Vloeibaar transport verzorgen wij met name binnen de Benelux, maar indien gewenst regelen wij ook vloeibare transporten naar andere delen van Europa.

 

Altijd een passende oplossing

Ook voor transport van containers bent u bij Van der Linden Transport op het juiste adres. Wij vervoeren containers, al dan niet met eigen chassis, naar iedere gewenste locatie in Nederland en de rest van Europa. Wij verzorgen zowel het ophalen, het brengen als het omwisselen van de containers. Tot onze klanten behoren onder andere rederijen en grote transportbedrijven.

 

Verder verzorgt Van der Linden Transport vervoer van gevaarlijke stoffen. Onze ervaren chauffeurs zijn VLG/ADR gediplomeerd om stoffen van diverse klassen te transporteren. Vanzelfsprekend voldoet ook ons wagenpark aan alle voorschriften: wij beschikken over moderne en veilige tankcontainers.

 

Klein bedrijf, groot in transport

Van der Linden Transport is een klein transportbedrijf. Toch weten wij onszelf met minder dan tien medewerkers prima staande te houden in de competitieve transportmarkt. Onze klanten weten wat zij aan ons hebben. Van der Linden Transport levert altijd kwaliteit: uw lading wordt punctueel en correct afgeleverd. Wij hechten veel waarde aan een goede dienstverlening en als klant profiteert u van de korte lijnen binnen ons bedrijf.

 

Voor meer informatie over vloeibaar transport kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Van der Linden Transport is bereikbaar op telefoonnummer 0180 612911, maar e-mailen kan ook: info@vanderlindentransport.nl.

Made by - Opticlick.nl