Container Transport

Specialist in container transportcontainers-arriving-at-the-Brunei-Container-Port-are-being-piled-up.

Van der Linden is uw betrouwbare partner op het gebied van container transport. Wij verzorgen het vervoer van containers voor verschillende gerenommeerde klanten, waaronder rederijen en grote logistieke bedrijven. Het ophalen, brengen en omwisselen van de containers nemen wij allemaal voor onze rekening. Bij Van der Linden Transport bent u gegarandeerd van een uitstekende dienstverlening. Uw deadline is ook onze deadline.

 

Ons bedrijf is gevestigd in Barendrecht, in het zuiden van de Randstad; een zeer gunstige uitvalsbasis ten opzichte van de haven van Rotterdam en de Europoort. Wij zijn voornamelijk actief in de Benelux, maar wij verzorgen ook container transport in de rest van Europa.truck-daf-xf-container3

 

Overige transportoplossingen

Naast container transport verzorgt Van der Linden ook vervoer van gevaarlijke stoffen. Wij beschikken hiervoor over een modern wagenpark. Daarnaast zijn al onze chauffeurs VLG/ADR gediplomeerd. Het vervoer van gevaarlijke stoffen is een vak apart; maar bij Van der Linden Transport beschikken wij over de kennis en ervaring waarmee veilig en goed vervoer van gevaarlijke stoffen mogelijk is.

 

Ook voor speciaal vervoer bent u bij Van der Linden
Transport aan het juiste adres. Wij beschikken over
speciale tankwagens om vloeibare producten mee te transporteren. Onze tankwagens zijn inzetbaar voor het vervoer van vloeibaar afval en agrarische producten, zoals slootbagger of mest. Ook veel aannemers in de weg- en waterbouw maken gebruik van onze tankwagens.

 

Korte lijnen

Van der Linden Transport is in 1980 opgericht. Met minder dan tien medewerkers zijn wij een klein bedrijf. Voor u als klant is het grote voordeel hiervan, dat u profiteert van de korte lijnen binnen onze organisatie. Een soepele communicatie is gegarandeerd. Regelmatig komt het voor dat de chauffeur die uw lading komt ophalen, dezelfde persoon is als degene die u aan de telefoon had. Onze medewerkers zijn allemaal zeer betrokken bij het bedrijf. Veel van onze chauffeurs zijn al jarenlang bij ons in dienst.

 

Heeft u vragen over container transport of onze andere vervoersoplossingen? Neem dan even contact op met Van der Linden Transport. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0180 612911 of via e-mail info@vanderlindentransport.nl.

Made by - Opticlick.nl