ADR Transport

ADR transport op maat

gg

Vervoer van gevaarlijke stoffen laat u toch alleen over aan een betrouwbaar transportbedrijf? Kies bij ADR transporten daarom voor Van der Linden in Barendrecht. Wij zijn in staat om uw lading veilig en correct op de plaats van bestemming te krijgen. Onze gecertificeerde chauffeurs zijn VLG/ADR gediplomeerd om stoffen van verschillende klassen te vervoeren. Onze moderne wagens en tankcontainers voldoen eveneens aan de strengste veiligheidseisen.

Onze vestiging in Barendrecht is uitermate gunstig gelegen ten opzichte van Rotterdam en de Europoort. Dankzij de nabijheid van diverse uitvalswegen ligt ook de rest van Nederland binnen handbereik. Indien gewenst verzorgen
wij eveneens ADR transport naar andere Europese landen.

 

Passende transportoplossingenADR cover

Behalve ADR transport verzorgt Van der Linden ook vervoer van containers. Het ophalen, brengen en omwisselen van de containers wordt allemaal door ons geregeld. Wij vervoeren de containers, al dan niet met eigen chassis, naar iedere gewenste bestemming in de Benelux of in de rest van Europa. Tot onze klantenkring behoren rederijen en grote transportbedrijven.

 

Verder bieden wij oplossingen voor vloeibare transporten. Hiervoor hebben wij beschikking over speciale tankwagens. Op het gebied van vloeibaar transport is onze klantenkring bijzonder breed. Wij verzorgen bijvoorbeeld transport voor aannemers in de weg- en waterbouw; onder meer om slib te vervoeren. Maar wij transporteren ook vloeibaar afval en wij zijn regelmatig aan het werk voor klanten in de agrarische sector; bijvoorbeeld voor de afvoer van mest.

 

Wij staan voor u klaar

Van der Linden Transport is in 1980 opgericht. Wij zijn een klein bedrijf, waardoor u als klant profiteert van de korte lijnen binnen onze organisatie. Ondanks onze geringe omvang zijn wij wel in staat op een breed scala aan transportoplossingen te leveren. Kiest u voor Van der Linden Transport; dan kiest u voor betrokkenheid, inzicht en vakkennis. Veel van onze chauffeurs zijn al jarenlang bij ons in dienst. Wij zorgen altijd voor een punctuele aflevering: uw deadline is ook onze deadline.

 

Wellicht heeft u vragen over de mogelijkheden van ADR transport door Van der Linden. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0180 612911, maar e-mailen kan ook: info@vanderlindentransport.nl.

Made by - Opticlick.nl